09.04.2018, kello 11.21

Poliisihallitus ja Liikennevirasto kilpailuttivat

Oulun Energialle urakka liikennevalvontalaitteista

Oulun Energia Urakointi Oy on saanut urakoitavakseen automaattisen liikennevalvontalaitteiston, jonka hankinnasta Poliisihallitus järjesti yhdessä Liikenneviraston kanssa kilpailutuksen.


Kuva: Kaleva

Urakka sisältää kiinteisiin valvontapisteisiin sijoitettavan automaattivalvontalaitteiston sekä laitekotelot ja pylväät. Lisäksi siihen kuuluvat autoihin asennettava automaattivalvontalaitteisto sekä laitteistojen huolto- ja korjauspalvelut. Oulun Energia Urakointi edustaa ruotsalaisen Sensys Gatso Group AB:n tuotteita.

Viiden vuoden sopimuskaudelle tehdyn hankintasopimuksen arvo on noin 4,4 miljoonaa euroa. Sopimus sisältää myös kaksi optiovuotta ja Liikenneviraston sopimuskauden aikaiset hankinnat.

Poliisihallitus hankkii automaattiset liikennevalvontalaitteistot ja Liikennevirasto yleisten teiden laitekotelot sekä pylväät. Kaupungit sopivat hankinnoistaan erikseen laitetoimittajan kanssa.

– Huhtikuussa 2018 alkavan sopimuskauden aikana hankitaan 150 liikennevalvontalaitteistoa, poliisitarkastaja Heikki Ihalainen Poliisihallituksesta sanoo.

Teksti: Jukka Kortelainen

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

Otsikkovirhe

Tervehdys

Nyt on kyllä huonosti luettu poliisin tiedote, koska teidän julkaisussa on otsikko "Oulun Energialle liikennevalourakka".

Kyllähän me liikennevalojärjestelmiäkin toimitamme, mutta tässä ei ole mitään yhteyttä liikennevaloihin. Kysymys on ihan uudentyyppisistä automaattisista nopeuden liikennevalvontalaitteista.

- ti huhtik. 10 13:18:14 2018

Tervehdys!

Kiitos nopeasta oikaisusta! Oli huolimatonta työtä, mutta nyt korjattu!


Terveisin
Jukka Kortelainen

Energiauutiset - ke huhtik. 11 12:10:20 2018