30.01.2014, kello 15.44

Energia-alan uutisia sähköisesti

Energiauutisten verkkolehti aloitti

Energiauutisten verkkolehti aloitti toimintansa tammikuun lopussa. Verkkolehti keskittyy energia-alan uutisiin ja nopeaan tiedonvälitykseen.

Verkkolehti täydentää painettua Energiauutiset-lehteä, joka keskittyy käsittelemään energia-alan ilmiöitä laajemmin ja syvällisemmin – suurempina kokonaisuuksina. Painettu lehti ja verkkolehti toimivat itsenäisinä medioina – verkkolehti ei sisällä painetun lehden aineistoa.

Energiauutisten verkkolehteä päivitetään aina, kun alalla syntyy uutisoimisen arvoisia asioita – tarvittaessa useamman kerran päivässä. Verkkolehti on kaikkien luettavissa osoitteessa www.energiauutiset.fi. Lehden uutiskirje ilmestyy joka toinen viikko. Sen voit tilata suoraan sähköpostiisi osoitteesta http://energiauutiset.mailpv.net/

Energiauutisten verkkolehti käsittelee energiatoimialan tapahtumia, energiapolitiikkaa ja energiamarkkinoiden toimintaa yhtä laajasti kuin painettu Energiauutiset. Energiauutisten verkkolehdessä voi myös kommentoida julkaistuja uutisia ja synnyttää aiheista keskustelua.

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit