02.05.2016, kello 14.52

Mielekäs kesätyö innostaa

Fingridissä kesätöitä 40 nuorelle

Kantaverkkoyhtiö Fingrid palkkaa noin 40 nuorta kesätöihin. Kesätyöpaikkoja oli tarjolla kymmenen enemmän kuin viime kesänä. Kiinnostus haettavia tehtäviä kohtaa oli suurta, sillä hakijoita niihin oli yli 1400.

Kesätöitä yhtiössä tehdään lähes kaikilla toimipaikoilla ympäri Suomen ja yhtiön kaikissa toiminnoissa tekniikan alan tehtävistä yhtiön hallintoon.

Kesätyökokemukset Fingridissä ovat olleet hyviä, mistä osoituksena oli muun muassa yhtiön saavuttama voitto vuoden 2015 Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa. Kilpailu on osa kampanjaa, jonka tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Fingrid on tänäkin vuonna mukana kampanjassa, ja osa tavoitteista on jo täyttynyt, kun kesätyöpaikkoja oli tänä vuonna tarjolla kymmenen enemmän kuin vuosi sitten.

Kampanjan yksi hyvän kesätyön periaate on tarjota opiskelijoille mielekästä työtä, ja sitä on päässyt tekemään Tampereen teknillisessä yliopistossa sähkötekniikkaa opiskeleva Antti Ryynänen, joka on työskennellyt Fingridissä jo kolmena kesänä.

– Opiskelijana arvostan eniten kesätöissä saatua alan kokemusta, moniakaan asioita ei koulussa opeteta eikä osaa niistä voi oikeastaan oppia muualla kuin Fingridissä, Antti sanoo.

– Kun asioita tekee oikeassa elämässä, vahvistaa se opiskelumotivaatiota. Fingridissä kesätyöntekijöihin suhtaudutaan samalla tavalla kuin muihinkin työntekijöihin, otetaan mukaan työyhteisön jäseneksi ja tarjotaan samoja etuja kuin vakituisillekin.

Tällä hetkellä Antti tekee Fingridissä diplomityötä, mihin ovet avautuivat juuri sen takia että hän on ollut aiemmin kesätyöntekijänä ja päässyt tutustumaan ihmisiin ja järjestelmiin. Hänelle kesätyöt ovat olleet ehdoton juttu.

Kuva: Fingrid Oyj

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit