04.09.2018, kello 10.34

Tarjontaa nyt myös maakaasumarkkinoille

Gasumille Enegian energiamarkkinapalvelut

Kaasuyhtiö Gasum on ostanut suomalaisen energia-alan asiantuntijayrityksen Enegian energiamarkkinapalvelut. Enegian Consulting Oy, Portfolio Services Oy ja IntSream Oy ovat siirtyneet osaksi Gasumia. Osapuolet saivat yrityskaupan päätökseen 31. elokuuta 2018.

Yrityskaupassa Gasumin omistukseen siirtyi Enegian energiamarkkinapalveluiden liiketoiminta ja sen henkilökunta, noin 35 energia-alan ammattilaista. Yrityskaupan myötä Gasum aikoo laajentaa palvelun tarjontaa paitsi maakaasumarkkinoille myös koko yhtiön toiminta-alueelle Pohjoismaissa.

Gasumin toimitusjohtajan Johanna Lammisen mukaan yrityskauppa vahvistaa yhtiön strategiaa mahdollistamalla entistä kokonaisvaltaisemmat palvelut nykyisille asiakkaille. Kauppa tarjoaa Gasumille myös alustan kehittää tuotevalikoimaansa.

Enegia taas aikoo kaupan jälkeen keskittyä ns. EnerKey-vetoiseen energiajohtamiseen. Siihen tähdätty Enegian strateginen uudelleenjärjestäytyminen on nyt saatettu päätökseen, toteaa Enegia Group Oy:n toimitusjohtaja Kalle Ahlstedt.

Teksti: Jukka Kortelainen/ Kuva: Scanstockphoto

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit