16.01.2017, kello 14.06

Kuka toteutti ilmastonmuutosta hillitsevän hankkeen?

Ilmastoteko hakusessa

Hyvät teot palkitaan — myös ilmastonmuutosta hillitsevät teot. Vuotuinen hyviä ilmastotekoja metsästävä kisa on juuri nyt käynnissä.

Palkinnon arvoinen vuoden ilmastoteko on todellinen toimenpide, joka vähentää ilmastopäästöjä laajasti ja pitkäkestoisesti. Hyvä ilmastoteko on myös laajakestoinen ja kustannustehokas tapa vähentää päästöjä. Energiateollisuuden Kestävän kehityksen foorumi palkitsee vuosittain yrityksen tai yhteisön, joka on toteuttanut ilmastonmuutosta hillitsevän hankkeen. Kisaan osallistuva taho voi olla esimerkiksi järjestö, kunta, tutkimuslaitos, energia-alalla toimiva yritys tai energiankäyttäjä.

Ilmastopäästöjä vähentävä teko on konkreettinen hanke, mutta se voi olla myös merkittävä idea, joka antaa ihmisille mahdollisuuden osallistua ilmastopäästöjen vähentämiseen.

Osallistu tai ehdota

Yritys tai yhteisö voi itse osallistua kisaan, mutta hyviä ilmastotekoja tehneitä tahoja voi kuka tahansa ehdottaa kisaan. Hakulomake kilpailuun aukeaa täältä. Täytä hakulomake 31.1.2017 mennessä. Kaikki kisaan ilmoittautuneet hankkeet esitellään tarkemmin Energiateollisuuden Kestävän kehityksen foorumin sivuilla. Kevään aikana kilpailuun osallistuvien hankkeiden kesken järjestetään myös yleisöäänestys. Vuoden ilmastoteko julkistetaan huhtikuussa 2017.

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit