10.06.2020, kello 11.04

Energia 2020 -messut Tampereella 20.–22.10.

Kaikki energiasta

Mitä ovat ilmastovastuu tai kiertotalous? Entä minkälaisia nippeleitä tarvitaan voimalaitoksissa tai sähköverkoissa? Näitä kaikkia on esillä Energia 2020 -tapahtumassa Tampereella.

Energia 2020 -tapahtuma on todellinen energia-alan friikkipaketti. Tarjolla on kolme päivää sitä itteensä: esityksiä, puhetta, laitteita ja innovaatioita — asioita, jotka pitävät energiajärjestelmän iskussa. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma on Suomen suurin. Tänä vuonna teemoina ovat ilmastovastuu, innovaatiot ja kiertotalous.

Tapahtuma yhdistää kaikki alan toimijat saman katon alle. Tapahtumassa esitellään kestäviä, älykkäitä, tuotantotehokkaita ja moderneja ratkaisuja energia-alan murrokseen. Esimerkiksi tiistaina 20.10. messuvieraat pääsevät kuulemaan, miten Suomen kaupungit investoivat energiaviisaaseen tekniikkaan ja saavutetaanko näillä keinoilla kaupunkien ilmastotavoitteet. Entä mitä kyberuhat voivat aiheuttaa energiajärjestelmälle.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös World Energy Council Finlandin Energiapäivä ja Kunnossapitoyhdistyksen Energiakongressi.

Yksi mielenkiintoisimmista ohjelmista on yritysten innovaatiokilpailu. Kilpailussa etsitään ratkaisuja, jotka auttavat selviämään energiamurroksesta. Samalla kilpailuun osallistuvat yritykset hakevat uusille tuotteilleen rahoitusta.

Energia 2020 – The Energy Event of Finland järjestetään 20.-22.10. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Lisätietoja saat täältä. Tapahtuman järjestää Expomark Oy.

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit