30.09.2016, kello 11.09

Tommi Vekka konsernin hallituksen jäseneksi

Kalle Ahlstedt Enegian toimitusjohtajaksi

Enegia Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Kalle Ahlstedt. Ahlstedt siirtyy Enegiaan Fortumista, jossa hän on työskennellyt liiketoimintajohdon tehtävissä vuodesta 1997 lähtien, viimeksi yhtiön uusista liiketoiminnoista ja niiden kehityksestä vastaavana johtajana.

48-vuotias Kalle Ahlstedt aloittaa Enegia Groupin toimitusjohtajana 3.10.2016 ja raportoi toimessaan konsernin hallitukselle. Enegian nykyinen toimitusjohtaja ja yhtiön merkittävä omistaja Tommi Vekka siirtyy konsernin hallituksen jäseneksi.

Ahlstedt on toiminut myös laajasti erilaisissa energia-alan luottamustehtävissä uransa aikana. Hän sanoo seuranneensa näköalapaikalta alan murrosta ja samalla myös Enegian kasvua markkinoilla.

– Uskon, että sähkömarkkinoiden myllerrys jatkuu ja Enegialla on toimialansa johtavana yrityksenä mahdollisuudet kasvaa edelleen, Ahlstedt toteaa.

Enegia Group on energiamarkkinoiden asiantuntija- ja energianhallintapalveluja tarjoava yritys. Sen asiakkaita ovat paljon energiaa käyttävät yritykset, kiinteistöjen omistajat, energiayhtiöt sekä julkinen sektori. Konsernissa työskentelee noin 170 henkilöä ja sen toimialue kattaa Suomen ja Ruotsin.

Kuva: Enegia

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit