10.02.2016, kello 15.58

ET haastaa jäsenyrityksensä työllistämään nuoria

Kesätyöpaikkojen puolesta kampanjoidaan

Taloudellisen tiedotustoimiston TATin ja T-Median luotsaama Vastuullinen kesäduuni -kampanja jatkuu kuudetta kertaa. Energiateollisuus ry (ET) haastaa kampanjaan jäsenyrityksensä tarjoamaan nuorille kesätöitä.

Osallistuminen kampanjaan tuo näkyvyyttä, oikeuden käyttää ”Vastuullinen kesäduuni” -logoa ja kampanjamateriaalia sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja kesäduunikilpailuun. Mukana olevat yritykset voivat myös ilmoittaa kesätyöpaikoista Oikotiellä ja kampanjasivustolla ilman erillistä maksua.

Kampanjaan voi Ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kampanjan kotisivuilla. Projektin vetäjältä Päivi Salminen-Kultaselta (paivi@t-media.fi) saa lisätietoja räätälöidyistä kesätyövideoista, yrityskohtaisista kesätyötutkimuksista tai kumppanuuspaketeista.

Vuoden 2015 kesätyönantajana palkittiin Fingrid

Fingrid tarjosi vuonna 2015 kesätyöpaikan noin kolmellekymmenelle nuorelle. Kesätöitä tehtiin lähes kaikilla toimipaikoilla ympäri Suomen ja yhtiön kaikissa toiminnoissa tekniikan alan tehtävistä yhtiön hallintoon.

Fingridin mukaan nuoret opiskelijat ovat yhtiölle tärkeä sidosryhmä. Nuorten halutaan olevan kiinnostuneita Fingridistä työnantajana myöhemminkin, kun he siirtyvät työelämään.

Kuva: ”Vastuullinen kesäduuni” -kampanja

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit