15.03.2017, kello 13.19

Hesburger rakentaa sähköautojen pikalatausasemia

Latinkia hampurilaisten kyytipojaksi

Hampurilaisketju Hesburger rakentaa ravintoloidensa parkkipaikoille sähköautojen pikalatausasemia. Turun Varissuon ravintolan yhteyteen avattu uusi latausasema on jo neljäs.

Hesburgerin Turun Varissuon ravintolapäällikkö Elisa Rinne ja Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Mauri Kivilaakso ovat tyytyväisiä, kun uusi sähköautojen latauspiste valmistui.

Sähköauton lataaminen Hesburger-ravintolassa asioimisen yhteydessä kestää noin 20–30 minuuttia. Toistaiseksi latauspisteiden käyttö on maksutonta.

— Hesburgerin asiakkaat ovat toivoneet sähköautojen latauspisteitä. Osa asiakkaista näyttää myös valitsevan ravintolakäyntinsä latausmahdollisuudenperusteella, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Vuoti toteaa, että ympäristöasiat on tiedostettu yhtiön toiminnassa jo pitkään. Sähköautojen latauspisteiden rakentaminen on yksi konkreettinen osoitus tästä.

— Kokemuksemme sähköautojen latauspisteiden rakentamisesta ovat hyviä.

Turun Varissuon Hesburgerin yhteyteen rakennettu sähköautojen pikalatausasema on neljäs yhtiön rakennuttama latauspiste. Aikaisemmin rakennetut asemat sijaitsevat Turun Kaskentiellä, Helsingin Konalassa ja Siikalatvan Pulkkilassa. Varissuon latauspiste toteutettiin yhdessä Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n kanssa. Latausvaihtoehtoja asemilla on kaksi: keskinopea lataus tai pikalataus.

Sähköautojen latauspisteen toimittanut Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on aikaisemmin investoinut biolämpökeskuksiin ja kierrätykseen.

— Sähköautojen latauspisteiden toimittaminen sopii hyvin yhtiön konseptiin, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Mauri Kivilaakso.

Hesburgerin omistamien pikalatauspisteiden toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa Liikennevirta Oy. Hesburgerin latauspisteet näkyvät Virta-älypuhelinsovelluksessa, josta asiakas voi tarkistaa, onko pikalatauspiste vapaana. Puhelintuki palvelee ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit