25.08.2017, kello 09.58

Uusin tulokas Suomen sähkömarkkinoille

Lumme Energia aloittaa

Lumme Energia on uusin tulokas suomalaisilla sähkömarkkinoilla. Yhtiö syntyi, kun Etelä-Savon Energia ja Suur-Savon Sähkö yhdistivät sähkönmyyntiliiketoimintansa.

Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen ja Etelä-Savon Energian toimitusjohtaja Erkki Karppanen melovat tasatahdissa Lumme Energiaa Suomen sähkömarkkinoille. 

Lumme Energian taustalla on kaksi perinteistä sähköyhtiötä. Mikkelistä kotoisin oleva yhtiö toimii valtakunnallisena sähkönmyyntiyhtiönä ja se tavoittelee huomattavaa kasvua ja merkittävää osuutta kotimaisilla energiamarkkinoilla. Tällä hetkellä Suomen sähkömarkkinoilla toimii noin 50 yritystä, jotka myyvät sähköä.

— Asiakkaidemme näkökulmasta energiapalvelu nousee uudelle tasolle. Lumme Energia on ratkaisukeskeinen ja asiakkaistaan välittävä yhtiö, joka innovoi uutta. Kehitämme uusia tuotteita ja palvelumalleja niin kuluttajille kuin yrityksille, toteaa Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen.

Uuden yhtiön perustamisella Etelä-Savon Energia ja Suur-Savon Sähkö tavoittelevat toimintojensa tehostumista. Tämä näkyy uusien entistä kattavampien sähkötuotteiden kehittämisessä.

— Suomen markkinoilla on yli 50 toimijaa. Suomalaiset markkinat kiinnostavat myös kansainvälisiä yrityksiä. Siksi päätös uuden yhtiön perustamisesta oli helppo. Yhdessä olemme vahvempi ja merkittävänä valtakunnallinen toimija, kertoo Etelä-Savon Energian toimitusjohtaja Erkki Karppanen.

Lumme Energia rakentaminen alkoi viime vuoden lopulla. Virallisesti uuden yhtiön toiminta käynnistyy 1.9.2017, vaikka palvelutuotteiden myynti käynnistyikin jo hieman aikaisemin. Alkuvaiheessa asiakkaiden laskutukset hoitavat Lumme Energian omistajayhtiöt. Lumme Energia työllistää 56 henkilöä.

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

Aurinko sähköäkö

Hei
Olen saanut tarjouksia aurinko paneeleista. Miten menetellään ylijäämä sähkön kanssa. Syötetäänkö se verkkoon. Entäsen käyttö talviaikaan kun itsellä kulutus on suurempi kuin panleista tuleva. Onko se jokin virtuaali akku vai kuinka. Entä sen kustannus vuokra tms. Reijo Tarvonen Joutsa

reijo.tarvonen@pp.inet.fi - pe maalisk. 20 14:15:34 2020