15.10.2015, kello 14.57

Kilpailu etsii uusia kaukolämpöideoita

Mikä on paras kaukolämpöoivallus?

Uudet ideat ja uudet ajatukset uudistavat toimintaa. Kaukolämpöaiheinen kilpailu kartoittaa uusia ideoita ja liiketoimintamalleja.

Vuoden Paras Innovaatio Kaukolämpöalalle –kilpailu etsii uusi ideoita. Idea voi olla uusi tekninen ratkaisu, palvelu tai kaukolämmön tuotannon liiketoimintamalli — yhtä hyvin se voi olla kaukolämmön käyttöön, jakeluun tai kulutukseen liittyvä oivallus. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yritykset. Hyvän innovaation tunnistanut henkilö voi myös ilmoittaa tunnistamansa ehdokkaan mukaan kisaan.

Kilpailuun voi esittää ideoita tai yrityksiä 30.10.2015 saakka. Kilpailun raati valitsee ehdotusten pohjalta marraskuun alussa 3–5 finalistia, jotka saavat mahdollisuuden esittäytyä alan keskeisille tekijöille, päättäjille, sidosryhmille ja vaikuttajille Kaukolämpö 2015 -tapahtumassa 27.11.2015 Tampere-talolla. Ehdota voittajaa täällä.

Kilpailun finalistit pääsevät mukaan Kaukolämmön Innovaatiotyöryhmään, joka koostuu noin kymmenestä kaukolämpöyhtiön edustajasta. Innovaatiotyöryhmän tarkoitus on kehittää kaukolämpöalalle uusia ratkaisuja, jotka lisäävät alan kilpailukykyä.

Kaukolämpö- ja energiayhtiöiden yhteinen tapahtuma Kaukolämpö 2015 kokoaa marraskuussa Tampereelle koko Suomen kaukolämpöalan henkilöstön yhteistyön lisäämisen, ajatusten jakamisen ja juhlinnan merkeissä. Tapahtumapaikkana 27.-28.11.2015 on Tampere-talo.

Kuva: Scanstockphoto

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit