12.10.2015, kello 15.15

Kaakkois-Suomen verkonrakennus keskittyy

Nyt myös Lappeenranta mukaan

Lappeenrannan Energia Oy ilmoitti maanantaina 12.10. liittyvänsä mukaan yhteisen kaakkoissuomalaisen verkonrakennusyhtiön perustamisvalmisteluihin.

Kymenlaakson Sähkö Oy ja Suur-Savon Sähkö Oy tiedottivat uuden verkonrakennusyhtiön perustamishankkeesta lokakuun alussa. Lappeenrannan mukaantulo tarkoittaa käytännössä kolmen verkonrakennusyhtiön, Kyvera Oy:n, Suur-Savon Sähkötyö Oy:n ja Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n voimien yhdistämistä.

– Totesimme heti hanketta käynnistäessämme, että ovet ovat avoinna ja uusien kumppaneiden mukaantulo on mahdollista ja toivottavaa, Kymenlaakson Sähkön toimitusjohtaja Kari Rämö sanoo.

– Alueellisesti vahva ja itsenäinen toimija verkonrakennuksen voimakkaasti kilpailulla alalla sai meidät tarttumaan tähän mahdollisuuteen, Lappeenrannan Energian toimitusjohtaja Reijo Kolehmainen kommentoi yhtiönsä osallistumista hankkeeseen.

Lappeenrannan Energian mukaan tulo laajentaa perustettavan verkonrakennusyhtiön toiminta-aluetta ja lisää henkilöstömäärää 305:een. Yhtiöiden henkilökunnan on tarkoitus jatkaa perustettavan yhtiön palveluksessa pääsääntöisesti samoissa toimipisteissä kuin tälläkin hetkellä.

Neuvottelut uuden verkonrakennusyhtiön käytännön järjestelyistä jatkuvat omistajiksi tulevien emoyhtiöiden Kymenlaakson Sähkö Oy:n, Lappeenrannan Energia Oy:n sekä Suur-Savon Sähkö Oy:n kesken. Uuden yhtiön on tarkoitus aloittaa toimintansa 1.2.2016.

Kuva: Juhani Heikkinen/ KSOY

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit