02.05.2016, kello 11.08

Kaksi vuotiaan verkonrakennusyhtiön omistus vaihtui

Rejlers osti JS-Verkot

Suur-Savon Sähkö Oy ja MPY Palvelut Oyj ovat myyneet JS-Verkot Oy osakekannan pörssiyhtiö Rejlers Oy:lle.

JS-Verkot on vuonna 2014 Suur-Savon Sähkön ja MPY Palvelujen perustama sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja ylläpidosta vastaava asiantuntijayritys, jossa työskentelee 11 asiantuntijaa.

Rejlers on taas alan suurimpia asiantuntijaorganisaatioita Pohjoismaissa. Se aloitti Suomen toimintansa vuonna 1980 Mikkelissä. Konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2015 oli noin 38 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 500.

JS-Verkkojen 11 asiantuntijaa siirtyvät Rejlersin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhtiö laskee saavansa synergiahyötyä, kun henkilöt siirtyvät samoihin tiloihin Rejlersin nykyisen henkilöstön kanssa Mikkelissä.

– Tämän jälkeen Rejlersillä on yli 80 työntekijää Mikkelissä ja Energia ja Infra -toimialalla Suomessa yhteensä 140 henkilöä, Energia ja Infra -toimialan toimialajohtaja Timo Holmberg sanoo.

Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja Perttu Rinta arvioi kaupan sujuvoittavan oman yhtiönsä laajempien asiantuntijapalveluiden hankintaa, kun Suur-Savon Sähkö saa palvelut jatkossa keskitetysti samalta yhteistyökumppanilta.

Kuva: Rejlers

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit