03.05.2017, kello 11.44

Tampereen Sähkölaitoksen asiakaspalvelijoita Elenialle

Uutta yhteistyötä energia-alalla

Tampereen Sähkölaitos ja Elenia ovat sopineet yhteistyöstä asiakaspalvelussa. Sopimuksen myötä Tampereen Sähkölaitos Oy:ltä siirtyy Eleniaan 13 asiakaspalvelijaa vanhoina työntekijöinä.

Henkilöstö aloittaa Elenia-konsernin kuuluvan Elenia Palvelut Oy:n palveluksessa 8.5.2017 samaan aikaan, kun Elenia aloittaa asiakaspalvelutuotannon Tampereen Sähkölaitokselle.

Yhteistyösopimuksen mukaan Elenia Palvelut hoitaa Tampereen Sähkölaitoksen sähkön, kaukolämmön, kaukojäähdytyksen ja maakaasun myyntiin ja jakeluun liittyvä asiakaspalvelun, laskutuksen ja saatavienhallinnan. Kokonaisuuteen sisältyvät asiakkaiden puhelin-, sähköposti- sekä internetpalvelut ja -palautekanavat.

Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaiden palvelut ja asiointikanavat jatkuvat nykyisellään ja yhteyden Sähkölaitoksen asiakaspalveluun saa tutuista puhelinnumeroista ja nettisivuilta. Tampereen Sähkölaitos vastaa edelleen sähkön ja lämmön teknisestä asiakaspalvelusta.

Jyväskylässä yhteistyötä tammikuusta lähtien

Tampereen Sähkölaitoksen ja Elenian yhteistyö on Suomen energiamarkkinoilla uudenlaista palvelukonseptointia, jossa yhdistyvät kahden yhtiön palveluosaaminen ja kokemus energiaratkaisuista.

- Yhteistyön avulla Tampereen Sähkölaitos kehittää asiakkuuksiensa hoitoa Elenian asiakaspalvelun osaamista ja palveluprosesseja hyödyntämällä. Yhteistyö vahvistaa Tampereen Sähkölaitoksen joustavien palveluratkaisujen kehittämistä, palvelutuotteiden tuotekehitystä ja liiketoimintojen tehokkuutta, Tampereen Sähkölaitoksen toimitusjohtaja Jussi Laitinen sanoo.

Elenian toimitusjohtaja Tapani Liuhala toteaa puolestaan, että yhdistämällä voimavarat kehitämme palvelua niin, että asiakkaat saavat entistä parempaa monikanavaista palvelua joustavasti ja laadukkaasti.

Sekä Laitisen että Liuhalan mukaan energia-ala tarvitsee uusia avauksia, joita he ovat tässä tekemässä. Ennen Tamperetta Elenia oli kuitenkin samoissa asioissa liikkeellä jo Jyväskylässä, jossa se on hoitanut Jyväskylän Energian asiakaspalvelua tammikuusta lähtien.

Palvelukumppanuuden alettua Tampereella Elenian asiakaspalvelussa työskentelee noin 90 henkilöä ja Elenian Tampereen yhtiöissä yhteensä yli 250 henkilöä.

Kuva: Scanstockphoto

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit