20.04.2016, kello 08.45

SKOL valitsi vuoden nuoren konsultin

Voittajaksi nousi sähkötekniikan DI Anne Jokiranta

Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry on valinnut vuoden nuoreksi konsultiksi 28-vuotiaan sähkötekniikan diplomi-insinöörin Anne Jokirannan. Jokiranta työskentelee Optiplanissa valaistusasiantuntijana sekä vastaa suunnitteluryhmän johtamisesta ja projektinhallinnasta.

Jokirannan projektiesimerkki on ympäristöministeriölle toteutettu rakennusten uusia energiatehokkuusmääräyksiä täydentävä valaistuksen laskentaopas, joka tähtää energialaskennan parempaan tarkkuuteen sekä lopputulokseen. Oppaan avulla parannetaan rakennusten energiatehokkuutta ja tuotetaan kiinteistönomistajille säästöjä.

– Jokirannan laatima opas on saanut asiakkailta ja asiantuntijoilta erinomaista palautetta, ja se edustaa valaistusalan parasta osaamista”, SKOLin toimitusjohtaja Matti Mannonen sanoo.

Muut kaksi palkittua finalistia olivat 32-vuotias AMK-insinööri Mikael Strand Citecistä ja 32-vuotias DI Markus Sunela FCGstä.

SKOLin jäsenyritysten korkeintaan 33-vuotiaille asiantuntijoille tarkoitetun kilpailun tarkoituksena on nostaa esille nuorten osaajien panosta suunnittelu- ja konsultointialalla ja jakaa tunnustusta alan parhaille osaajille. Kilpailuun osallistui tänä vuonna lähes kaksikymmentä suunnittelualan nuorta osaajaa.

Kuva: SKOL

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

on khyll

juu on hyvä. ja olen itsekkin opiskellut ja ja Mikael strand citecistä on hyvä äijjä, juu nain on. sekä DI markus tapani karhu

Matias tapani kissa - to helmik. 09 11:33:36 2017

ei khyll


Hei, asun 3km päässä sinusta.

Pirjo - to helmik. 09 11:36:09 2017